mandag 25. oktober 2010

Min nachos oppskrift

Siden jeg hadde fri i går ble det søndagskos med Espen og god mat etterfulgt av dessert og filmen Cop Out. På menyen sto det nachos og vanilje panacotta. Litt rar kombinasjon, men veldig godt. Espen valgte hovedrett og jeg valgte dessert, og kokken var meg siden Espen er så snill og skrur på bilen min ofte.

Her kommer min oppskrift på nachos:

Nachos:
400-500g kjøttdeig
stekeolje
1 boks mais
1 rød paprika
1 løk, jeg foretrekker rød
1 pose Old El Paso Fajita Spice Mix
1 pose Old El Paso Taco Spice Mix
1 boks grovhakkede tomater
1 pose med nachos chips
revet ost

Kutt løk og paprika i små biter/terninger
Brun kjøttdeigen i en gryte med olje. Ha i paprika, løk, mais, tomater, fajita spice mix og taco spice mix. Bland godt og la det koke et par minutter. Finn fram en ildfast form og fordel litt nachos chips i bunnen, hell kjøttblandingen over chipsene og fordel litt chips på toppen etterfulgt av revet ost. Gratiner det i stekeovnen på 225grader i 10-15minutter.


Server det med en enkel salat, salsa, rømme og guacamole.

Forslag til en enkel salat:
Salat av eget ønske; hjerte, chrispi, isberg etc..
Rødløk
Paprika
Cherry tomat
Mais

Guacamole:
1 stk avokado
3 ss lettrømme
salt & pepper
sitronsaft

En enkel og god guacamole som er lett å lage.

Kos deg med maten, det gjorde vi.

6 kommentarer:

Bodil sa...

Åååååå no vart je skikkelig svultin :D så flink du er :)
Vi må treffes snart je savner deg/dekk :)

Anonym sa...

yummy yummy vi lager dette i mat og helse på en skole

Anonym sa...

liker ikke nachos men lager det for vennene mine de elsket det muss muss fra tirild

Anonym sa...

øøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøoøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøyum finn o en i øene

Anonym sa...

du er heldig som for så mye oppmerksomhet! elsker oppskriften #skrivoglikelskerdenneoppskriften

Anonym sa...

xtrrrryxrtxrfgvjhbvkjdxnsdkjzvnksjvnjvndkjfdnvkfdjvndfkjlbngflkndfblkdnfbldxnbxfnbfnjkbdxkbfkxfnkkjkjrkdminecraft