mandag 5. desember 2011

2.søndag i advent

I går dro Espen og jeg med noen venner av oss til Hamar og på hockeykamp i OL-amfien. Storhamar VS Vålerenga. Det var virkelig artig, spennende og nervepirrende! Siden vi var litt trege med å komme oss av gårde gikk vi glipp av det første kvarteret, men jeg er glad for at vi ikke var av de som dro når det sto igjen 5minutter igjen av kampen.

Lenge ledet Storhamar 3-2. Så ble det 3-3, 3-4, 3-5 og 3-6. Da begynte det å minke med tilskuere i hallen, og vi vurderte selv å gå tidlig så vi slapp å sitte i kø ut av parkeringen, men jeg er glad for at vi ble sittende.

For Storhamar ville ikke gi seg så lett. Litt mer enn 3 minutter igjen av kampen ble det plutselig 4-6.

Og så ble det 5-6. Helt utrolig!

Det var ikke slutt enda.. 30sekunder igjen av kampen og Storhamar smelte til med 6-6.

Etter en ekstraomgang uten mål, ble det straffekonkurranse hvor Storhamar endte opp med seieren 7-6.

Litt av en avslutning! Og til dere som gikk ved 3-6, dere kan angre for dette var en helt syk kamp!

Var det flere som var på den spennende kampen på Hamar i går?