torsdag 26. januar 2012

It's a baby girl!

Ja, i går var vi på Elverum på den ordinære ultralyden i uke 18. For de fleste er dette den første og kanskje for noen også den eneste ultralyden i løpet av svangerskapet. For oss var dette den 7. ultralyden så langt, og etter sånn det ser ut nå så blir det ikke den siste.

Vi var på ultralyd på Riksen mandagen i forrige uke og fikk da vite kjønnet på lille gullet i magehuset. Han kunne si med 99% sikkerhet at vi skulle få ei lita jente. I går kunne Elverum bekrefte at det er ei perfekt jente i magen som vokser slik hun skal, koser seg og aner fred og ingen fare. 

 Google

Det er alltid så koselig å se lille prinsessa vår på ultralyd! Men mamma gleder seg mest til å få se deg utenfor magen til sommeren! 

Da jeg tok ring-testen viste den gutt - jente - gutt, og så langt stemmer den!

-puss puss

3 kommentarer:

Kristin T. S sa...

Så godt å høre at lillefrøkna vokser seg stor og sterk <3 Denne gangen kommer det til å gå bra Line!!!

Håper sykehus-valget ditt har blitt litt lettere enn det var for litt siden: uansett hvor du velger håper jeg at du får den oppfølgingen du har krav på og at du føler deg 100% trygg.

Line sa...

Jaa, jeg er så glad for at alt er bra med baby girl <3 de siste dagene har vært veldig bra, så det var så absolutt det rette å ta det med ro, få masse energi, positive tanker og godt humør :)) vi velger Lillehammer og føler oss veldig letta selv om vi ikke har vært der ennå:)

Kristin T. S sa...

Så godt å høre at dere har tatt det endelige sykehusvalget :) Håper dere blir fornøyde med Lillehammer! Jeg har iallefall ingenting å utsette på staben der- bare godord om alle sammen. Gråt som sagt noen tårer da vi reiste derifra, for vi hadde blitt så godt tatt vare på de 10 dagene vi var der. Og håper og tror at dere får den samme erfaringen <3